Rokkedyssegaard

Rokkedyssegaard i Kirke Værløse - Gårdbutik og -café åben hver dag fra 4. maj til 18. september. Nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær, hindbær m.v. Is, smoothies, bærnektar, kage/kaffe i gårdcaféen. Selvpluk fra midt i juni til midt i juli.

Rokkedyssegaard i Kirke Værløse – Gårdbutik og -café åben hver dag fra maj til september. Nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær, hindbær m.v. Is, smoothies, bærnektar, kage/kaffe i gårdcaféen. Selvpluk fra midt i juni til midt i juli.

.

Juleåbent i december. Åbent 2. – 3. december, 9. – 10. december og 16. – 17. december 2018.

Åbningstider for Gårdbutik – og gårdcafé på Rokkedyssegård

Lukket.

Vi vil, at du skal have en særlig oplevelse med at spise bær. Vores friske bær er plukket i dag, hver eneste dag i hele sæsonen. Vores bærprodukter fra gårdkøkkenet er fyldt med bær, andre naturlige råvarer og smag. Vi inviterer også til at du kan nyde en Rokkedysse Is, smoothie, bærkage og meget andet. Vi inviterer til, at du kan tage kæresten, familien og venner med i jordbærmarken og smage og plukke jordbær. Kom forbi. Vi byder altid på en smagsprøve af bær naturligvis.

Pluk selv jordbær – tag en tur i jordbærmarken ….vi forventer at åbne ca. 15. – 20. juni, når pluk selv jordbærmarken er fyldt med røde bær

Tag på jordbærpicnic. Vi dyrker mange jordbærsorter og de smager meget forskelligt. I jordbærmarken kan du smage de forskellige sorter og plukke jordbær til at tage med hjem. Entré: 25 kr. pr. voksen, 15 kr. pr. barn plus betaling for plukkede bær efter vægt. Sæsonen for selvpluk åbner sidst i juni og varer det meste af juli Det afhænger naturligvis af vejret, og vi skriver nyhedsbrev til dig, når vi åbner jordbærmarken.

Historien. Familien har dyrket frugt på Værløse egnen i generationer, og i 1989 rykkede vi, Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen, ind på Rokkedyssegård. En af bryllupsgaverne var 20.000 jordbærplanter og siden har vi dyrket bær, først jordbær, så hindbær, brombær, kirsebær og andre bær. Vi solgte de første bær direkte fra ladeporten, og det gør vi stadigvæk. Laden er nu blevet til gårdbutik og gårdcafé. Vores 3 børn er vokset op med bærlivet på gården og deler vores ambition om at gøre det til en oplevelse af spise bær. I 2011 indviede vi gårdkøkkenet, hvor vi i sæsonen hver dag mikser smoothies, rører is, bager bærkager og tilvirker alle mulige bærprodukter. I 2011 var vi med til at åbne Torvehallerne i København, blev begejstret for stemningen og har en Rokkedysse Bærbod med nyplukkede bær hver dag hele sommeren.

I 2014 realiserede vi en drøm om at åbne en bærgård tæt på Nordsjællands strande. I Vejby Strand ligger Gundekildegård, hvor vi også dyrker jordbær og inviterer indenfor i gårdbutik og gårdcafé.

Vi arbejder for at de friskplukkede bær kommer på tallerkenen samme dag både hos vores gæster, kunder og i restauranter i Nordsjælland og København. Vi dyrker sorter som smager godt og vi plukker bærerne når de smager bedst. Vi passer på planterne og bruger så vidt muligt mekaniske og biologiske dyrkningsmetoder.

Vi vil udvikle os gennem samarbejde med kokke, madhåndværkere, madformidlere, landmænd og gartnere. Sammen kan vi gøre de lokale og nære madoplevelser endnu mere spændende. Derfor er vi aktive i mange samarbejder Smag på Nordsjælland, Smag på Furesø, Spisekammer Gribskov, Regional Madkultur Sjælland, Nordsjællands Landboforening og GASA Nordgrønt.

Følg sæsonens gang på facebook www.facebook.com/Rokkedysse